Blues » Blues intro tanfolyam »

Blues intro 8.

Az előző leckékben megismert lehetőségeket, vagyis szólamvezetéseket E hangnemben tanulhattad meg. A gitáron való transzponálás egy rendkívül egyszerű dolog, ezért a következő lépés az lenne, hogy a megismert rendszert meg tudd valósítani más hangnemben is.

Ebben a leckében A blues hangnemben mutatok be néhány lehetőséget, a már jól ismert rendszer alapján. Ha képes vagy játszani ebben a hangnemben is, akkor már egyetlen hangnem sem fog problémát okozni. Továbbra is úgy tanuld ezeket a variációkat, hogy először értsd meg a működésüket, majd csak azután játszd le a lehetőségeket. Miután végigjátszottad, megértve a példákat, válaszd ki a Neked legjobban tetszőt és gyakorold ki legjobb tudásod szerint.

Ezt a leckét csak klubtagsággal érheted el. Ha klubtaggá válsz, akkor elérheted a GitárTanfolyam 216 leckéjét és közel 2000 feladatát, továbbá tanári segítséget is kérhetsz a leckék végén, valamint edzéstervekben vehetsz részt, amiben folyamatos útmutatást és motivációt kapsz. Miért kell előfizetni?
Ha már előfizettél klubtagságra, jelentkezz be »