Felhasználási feltételek

A www.gitartanfolyam.hu weblapot (a továbbiakban: GitárTanfolyam) Bussy Bernadett e.v. működteti, székhelye: 2083 Solymár, Hóvirág u. 11., adószáma: 42422888-1-33.

A GitárTanfolyam használatával a felhasználók az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadják.

A GitárTanfolyam weblapon történő mindennemű adatszolgáltatás önkéntes. A GitárTanfolyam használata során megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Az adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szolgáltatás teljesítéséhez elengedhetetlen. Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

A GitárTanfolyam egyes elemei csak regisztrációval vehetők igénybe. A regisztrációval a felhasználó a Felhasználási feltételek tartalmát elfogadja. A felhasználóknak a regisztrációtól függetlenül lehetőségük van feliratkozni a GitárTanfolyam email értesítési listájára. Az email értesítésre történő feliratkozással a felhasználó egyidejűleg beleegyezik, hogy a számára küldött email értesítésekben a működtető üzleti jellegű ajánlatokat is elhelyezzen.

Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében a GitárTanfolyam minden kártérítési felelősséget kizár. A GitárTanfolyam letöltéséből vagy elérhetetlenségéből erdő bármilyen kár megtérítését a működtető kizárja.

A GitárTanfolyam tartalma eltérő megjelölés hiányában az működtető szellemi alkotása.

A GitárTanfolyam weblapon található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll a működtető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket a működtető törli vagy módosítja.

A GitárTanfolyam Fórumának tartalma tekintetében a működtető minden felelősséget kizár. Üzemeltető fenntartja a jogot a hozzászólások ill. felhasználók által beküldött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére.

A működtető fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.

A GitárTanfolyam előfizetéses szolgáltatásainak igénybevételi feltétele, hogy a felhasználó a 18. életévét betöltötte és cselekvőképes személy, valamint a regisztráció során valós adatokat ad meg magáról.

A weblapon felhasznált Creative Commons képek: The ShredChristmas Guitar PicksWhile the guitar gently weepsNew toy, the PolytuneElectric guitar, dirty, Guitar Pedals, DSC_0105Sheet MusicBooks, Apprentissage, 365 Day 14 Sat with the Tele 3×0033Hofner, Sheet MusicShamans in my BloodNelson Veras et Matthieu ChazarencBand Practice