Tudás, élvezet, elismerés

Akár mostanában vettél kezedbe először gitárt, akár már hosszú évek óta pengetsz, valószínűleg arra vágysz, hogy új dolgokat ismerj meg, próbálj ki és fedezz fel, különben nem is lennél itt.

Ha hozzánk hasonlóan gondolkodsz, akkor a gitártudásod fejlesztéséhez részletes, komoly, alaposan magyarázó útmutatást keresel, mindig egy újabb lépést, tudásmorzsát, amivel még élvezetesebbé válik a gitározásod, és amivel kiválthatod barátaid és családod elismerését.

A GitárTanfolyam weblapot 2005-ben indítottuk a hozzánk hasonló gitárosok számára, vagyis Neked. Mélyreható gitárleckéket készítünk emberien. Hisszük, hogy mindenkiben megtalálható a képesség, hogy zenéljen, mi csak abban segítünk, hogy ezt felismerd. Gyere, tanulj velünk »

Kik vagyunk és miért hallgass ránk?

Talán a legjobban egyik kedves klubtagunk fogalmazta meg a hozzáállásunkat:

„Nem csak lenyomnak egy dalt nekem, hogy nesze te gyerek, itt kell megpengetni, oszt jól van, megtanultad a dalt és mostantól király leszel a csajok előtt, hanem az alapoktól elkezdve végigvezet, magyaráz, mutat pár példát és közben elmagyarázza, megtanítja, hogyan tudod továbbfejleszteni a tanításait.”

Ez az egy mondat elmond mindent, amit a GitárTanfolyam alapítóinak filozófiájáról tudnod kell. De nézzük, kik is vagyunk személy szerint…

Bussy Gábor

A GitárTanfolyam tanára és a klubtagok mentora.

Bussy GáborHivatását tekintve muzsikus, előadóművész és pedagógus. Impro zenei műhelyét korosztályoktól függetlenül, számtalan muzsikálni vágyó látogatja, egyéni vagy csoportos zenetanulás, zenekari gyakorlat, dalszerzői, valamint improvizációs tanok megismerése céljából.

Gitárt és basszusgitárt oktató kiadványaiból több ezren tanulnak országszerte. Bemutatkozó weblapján még jobban megismerheted.

Kárpáti Gergely

A GitárTanfolyam kapcsolattartója és grafikai, informatikai alkotója.

Kárpáti GergelyWebes veteránként 1997 óta foglalkozik webes projektekkel. Olyan figyelemre méltó weblapokon szeret dolgozni, amelyek valódi értéket nyújtanak látogatóiknak.

Folyamatosan keresi a kapcsolatot nyílt gondolkodású emberekkel, akik tisztességes és erkölcsös úton szeretnének boldogulni az üzleti életben. Bemutatkozó weblapján őt is jobban megismerheted.

Csatlakozz hozzánk!

Ha szeretnél része lenni közösségünknek, akkor gyere, tanulj velünk »