Edzéstervek » A blues szóló útján

Függetlenül attól, hogy milyen stílusban kötelezted el magad, jól teszed, ha elindulsz a blues szóló improvizáció útján. Ebben a muzsikában már jól szólhat a nagyon egyszerű felépítésű és technikájú játék is, ezért nagy sikerélményt ad a kezdő gitárosoknak és kellőképpen csitítja a haladókat, kik már jártasabbak ezen a területen. Tudnod kell azt is, hogy egy jó rock improvizációhoz szinte nélkülözhetetlen a blues muzsika ismerete. A jó improvizációhoz sok mindent kell tudnia egy hangszeresnek. Ha rálépsz a tanulás útjára, készülj fel arra, hogy türelmesnek, lassúnak, alaposnak és kitartónak kell lenned. Meg kell ismerned néhány hangsort és technikát, hangsor-játszhatóságokat, formai és gondolkodásbéli alapelveket.

Az edzésterv során minden héten új edzési útmutatót kapsz, melyeket ezen az oldalon találsz, és amiket emailen is elküldünk Neked.
Az edzésterveket csak klubtagsággal érheted el. Ha klubtaggá válsz, akkor elérheted a GitárTanfolyam 216 leckéjét és közel 2000 feladatát, továbbá tanári segítséget is kérhetsz a leckék végén, valamint edzéstervekben vehetsz részt, amiben folyamatos útmutatást és motivációt kapsz. Miért kell előfizetni?
Ha már előfizettél klubtagságra, jelentkezz be »