Edzéstervek » Az akkordok útján

Ha elindulsz az „akkordok útján”, és megfogadod a gyakorlásra vonatkozó tanácsokat, akkor különösebb gond nélkül elsajátíthatod az alap- és a gyakran használatos akkordokat, megismerheted a transzponálás „jótékony hatásait” és kifejlesztheted a pengetési mozdulataidat. Minden héten egy-egy újabb egyszerű feladatot ismertetek meg Veled, és ez majdnem olyan lesz, mintha gitártanárhoz járnál. Egy olyan gitártanárhoz, akinek ugyan számot nem tudsz adni a megtanult dolgaidról, de ennek ellenére pontosan tudja, mire van szükséged, ha akkordozásra adod a fejed. A 12 hétre való anyag összeállításánál az egyszerű megvalósíthatóság elvét követtem abban a szellemben, hogy a teendő elvégzése után maradjon időd az önfeledt gitározásra vagy éppen a más irányú tanulmányok fojtatására is.

Az edzésterv során minden héten új edzési útmutatót kapsz, melyeket ezen az oldalon találsz, és amiket emailen is elküldünk Neked.
Az edzésterveket csak klubtagsággal érheted el. Ha klubtaggá válsz, akkor elérheted a GitárTanfolyam 216 leckéjét és közel 2000 feladatát, továbbá tanári segítséget is kérhetsz a leckék végén, valamint edzéstervekben vehetsz részt, amiben folyamatos útmutatást és motivációt kapsz. Miért kell előfizetni?
Ha már előfizettél klubtagságra, jelentkezz be »