Alapok » Ráadás »

Gitároktató kiadványok

A kottaboltokban hatalmas a választék a különféle stílusokat és hangszereket oktató kiadványokban. Oktatói könyvíróként ugyan vezető szerepet játszunk a hazai kiadványkínálatban, de ennek ellenére szívesen ajánlom a legtöbb magyar oktatói füzetet és könyvet.

Áruk a magyar pénztárcákhoz van kalibrálva, így megengedhetjük magunknak, hogy egyszerre akár több kiadványból okosodjunk.

Az internetes oktatói anyagok is hatalmas menyiségben elérhetőek. Rengeteg a jó és még több a haszontalan, félrevezető anyag. Lehetetlen látatlanban tanácsokat osztogatni ebben a hatalmas mátrixban. Egy internetről tanulónak feltétlenül szüksége van egy tanárra, segítőre vagy mentorra, különben hosszú időket fecsérelhet el érdemtelen dolgokra.

A hangszerboltokban ugyancsak érdemes tudakozódni, hogy milyen oktatói vagy daloskönyvet ajánlanak, hiszen gyakori az, hogy a hangszerkereskedő maga is gitártanuló és oktató is egyben.

A könyvesboltokban kapható gyönyörű kiadványokkal pedig, mielőtt megvásárolnád, ismerkedj meg az olvasósarokban, akár több alkalommal is, hogy a színes illusztrációknak legyen idejük betölteni kíváncsi szemed és elméd izgatottságát, és ha továbbra is dolgozik benned a vágy, vedd meg és használd kedved szerint. Ártani nem fog.