Jazz » Jazz kíséret tanfolyam »

Jazz kíséret 5.

Vajon mitől lesz érdekes és színes egy jazz-es kíséret?

Erre a kérdésre több oldalnyi választ lehetne írni és aki azt elolvasná, nem tudna érdekesen kísérni, hiszen annyi az elv és a módszer, hogy bizony az is belezavarodna a teendőkbe, aki már valamennyire stílusosan képes végigkísérni egy dalt.

Ha eddig a leckéig eljutottál, elmondhatod magadról, hogy valamelyest értesz a swing-es dalkíséréshez, de azt tudnod kell, hogy korántsem ért véget a lehetőségek megismerésének időszaka. Folytasd tovább a megismerést és haladj a még összetettebb gondolkodás felé. Ebben a leckében amellett, hogy továbbfejlesztheted a sétálóbasszus-játékodat, megismerheted az előrehozás elvét, melynek használata szinte „kötelező” a jazz vagy a jazz-es dalok kíséretének ritmizálásában.

Ezt a leckét csak klubtagsággal érheted el. Ha klubtaggá válsz, akkor elérheted a GitárTanfolyam 216 leckéjét és közel 2000 feladatát, továbbá tanári segítséget is kérhetsz a leckék végén, valamint edzéstervekben vehetsz részt, amiben folyamatos útmutatást és motivációt kapsz. Miért kell előfizetni?
Ha már előfizettél klubtagságra, jelentkezz be »