Jazz » Jazz kíséret tanfolyam »

Jazz kíséret 6.

A jazz zene, vagy bármelyik stílus tanulása és megismerése egy soha véget nem érő folyamat. A már felfedezett játékmódok, gondolkodásmódok hosszú évekre feladatot adnak egy hangszeresnek. Nem is beszélve az újabb lehetőségekről, melyek most, vagy a jövőben születnek meg, a diákok és a muzsikusok fejéből. Hogy el ne vesszünk ebben a hatalmas kavalkádban, érdemes mindig csak az éppen aktuális feladatokra koncentrálni.

A mostani feladat a sétáló basszus elhagyása. No persze nem örökre, hanem csak egy kis időre, míg megismered azokat a lehetőségeket, melyek még komolyabbá teszik a kíséretedet.

Ebben a leckében megtudhatod azt, hogy milyen díszítő hangokkal láthatod el az egyes akkordokat. Ezek a plusz hangok teljesen átalakítják a kíséret hangzását, hangulatát.

Ezt a leckét csak klubtagsággal érheted el. Ha klubtaggá válsz, akkor elérheted a GitárTanfolyam 216 leckéjét és közel 2000 feladatát, továbbá tanári segítséget is kérhetsz a leckék végén, valamint edzéstervekben vehetsz részt, amiben folyamatos útmutatást és motivációt kapsz. Miért kell előfizetni?
Ha már előfizettél klubtagságra, jelentkezz be »